Fonoforese

 Fonoforese

Een therapeutische behandeling met stemvorken.
  
Alles in het universum bestaat uit trilling oftewel energie. Alles is in beweging en trilt tot op het kleinste niveau. Wij leven in een oceaan van energie en trilling. Onze energie en trilling is onderdeel van één groot energetisch veld. Wij maken deel uit van en hebben een wisselwerking met dit energetische geheel.

In het werken met energieën is deze wisselwerking belangrijk. Een gezond lichaam en dus een gezond energieveld voedt gezonde processen. Door stress en andere klachten kan de energie veranderen en juist negatieve processen voeden in ons lichaam.

Het doel van fonoforese of toonpunctuur is het opschonen van de negatieve energieën en de gezonde doorstroming in je energieveld te bevorderen. Het is een methode waarbij trilling opgewekt wordt via stemvorken. Deze stemvorken worden op of bij het lichaam gehouden. De behandeling richt zich op het zelfhelend vermogen van ons lichaam. 
Het herstelt de harmonie van het geheel. 

Deze therapievorm is uitermate geschikt voor het behandelen van overgangsklachtenburn-out en stressgerelateerde klachten.
 

Tijdens de behandeling zit of lig je en is het handig om soepel zittende kleding te dragen. Voor een behandeling kun je je aanmelden via het contactformulier, of door te bellen met; 06-10773670.

Voor meer informatie over de lokatie zie  contact.