Coaching


Waarom coaching?

Coaching is voor iedereen met een wens om meer te bereiken op persoonlijk of professioneel vlak.


Eén van de meest gehoorde redenen van cliënten is dat ze zich vast voelen zitten; in hun werk, relaties of anderszins. Er is behoefte aan verandering en beweging maar weinig zicht op de mogelijkheden.


Waar gaat jouw innerlijk vuur van branden?


Als coach help ik je met het in beweging komen en bereiken van jouw persoonlijke droom en doel. Mijn rol is om eerst samen helder te krijgen wat je droom is. Daarna omschrijven we de doelen die bij jouw droom horen. Het is van belang dat we helder krijgen wat je kracht is, waar je talenten en uitdagingen liggen en wat de dingen zijn die jou betekenis en eigenwaarde geven.
Ik ben er om je te motiveren, te ondersteunen, feedback en uitdagingen te geven om echt vooruitgang te boeken. Hierbij maak ik gebruik van verschillende coaching technieken. Zo zorg je in een relatief kort tijdsbestek voor fundamentele veranderingen in je werk en/of persoonlijke leven.

Jouw droom en doel kan van alles inhouden, bijvoorbeeld meer zelfverzekerdheid, betere relaties met anderen, ander werk of een gezondere levensstijl.


Het traject

In de intake bepalen we de doelen die je wilt bereiken en gaan we na wat daarin jouw prioriteiten zijn.
Aan de hand van alle informatie maken we samen een persoonlijk plan van aanpak en spreken we een aantal vervolgsessies af. 
Tussen de sessies door is het belangrijk dat je met de afgesproken opdrachten en acties aan de slag gaat.